GENKENDT - Koncert med videooptagelse 21. september kl. 20:00

GENKENDT - Koncert med videooptagelse

Fri entré

GENKENDT fortolker den danske musik, der satte vigtige spor i 70’erne og 80’erne, og tager den i uventede musikalske retninger. Shit & Chanel swinger, Sebastian læner sig tilbage i en hed bossa nova, John Mogensen går afro og Trille sendes en tur omkring New Orleans. Musikken bliver både genkendt og ny.

Sangeren Helle Møller fortæller: ”Jeg har valgt sange, der har været lydspor til min ungdom, og de får historier med på vejen - fra teenageværelset i Holstebro - til studietiden i Århus. De sange, vi lytter til i vores ungdom, sætter sig dybt i os. De lagres i os sammen med et hav af oplevelser og stemninger. De gemmer på et væld af følelser, forelskelser og forandringer. Igen og igen oplever jeg, at publikum fortæller, hvordan de selv tager en indre tur tilbage i tiden og bliver berørt, når de hører vores fortolkninger. De genkender musikken og føler sig genkendt i den, men oplever den samtidig som ny.”

Helle Møller, som nu bor i Næstved, samlede kvartetten i 2019. Det er Catrine Frølund på piano, Jacob Brandt Jensen på kontrabas og Jakob Helmer Mørck på trommer. De fire erfarne musikere behandler sangene med kærlighed og respekt, og samtidig er der god plads overraskelser og leg.

En af vores publikummer kommenterede efter koncerten: ”Sangene får ikke bare ny indpakning. De bliver pakket ud.”


Fri entré
Varighed: 2 x 45 minutter med pause
Unummererede siddepladser
Kom i god tid - dørene åbner kl. 19.00