GODTFOLKET 30. november kl. 21:00

GODTFOLKET

Godtfolket er dansksproget rockmusik med en groovy nerve, brus i orglet og ild i guitaren.

Godtfolkets sound trækker tråde tilbage til 80 ́erne, med en frisk og opdateret lyd, catchy omkvæd og personlige tekster. Sange der både handler om de helt nære ting og reflekterer over tiden efter kernefamilien; når børnene flytter hjemmefra og nye kapitler begynder. Der er også plads til de mere tidsløse kærlighedssange, samt et friskt bud på hvordan protestsange kan lyde i 2024.

Godtfolket er en musikalsk sammenbragt familie og består 2 brødre, 1 nevø samt tre selvvalgte musikfamilievenner.

Lasse Kjærulf er sangskriver, sanger, guitarist og primusmotor i bandet og har sin bror Peter Kjærulf med (keyboard/orgel/vokal) og Peters søn Benjamin Kjærulf spiller guitar.

Lasses tre musikalske brødre Jacob Brandt-Jensen (Bas/vokal), Jens Ulrik Simonsen (Perc./Vokal) og Lars Lundgaard Jensen (Trommer) er med til at fuldende bandet, hvor venskab, familiebånd og musik går hånd i hånd.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Deltagelse i koncerter kræver personligt medlemskab af Vershuset som købes i døren eller på www.vershuset.dk – klik på ”medlemskort”