Omve'n Hjemve 25. september kl. 19:30

Omve'n Hjemve

RIKKE THOMSEN UDTALER:
"Det er uden tvivl et af mit livs største komplimenter, at se Thea, Linnea og Anne på scenen med min musik som lydkulisse og opleve musikken udefra, udsat for Johannes Smeds elektroniske håndværk og musikalske arbejde. Stærk fortælling, stærk sanseoplevelse."

Æ Teater i samarbejde med Teatret Møllen
OMVE’N HJEMVE er en fortolkning af Rikke Thomsens debut-EP af samme navn, som for alvor satte hende på danmarkskortet med hits som Åltins koldt i København og Mojn når vi komme.

Mange unge i "Udkantsdanmark" står med et valg: Skal de flytte til storbyen, eller skal de aktivt vælge at blive der, hvor de er vokset op? Det er et dilemma, og overvejelserne er mange: Skal jeg flytte til Aarhus for at forfølge min drøm? Skal jeg skrive mig op til en lejlighed på Amager og finde en studieplads i København? Hvad kommer folk til at tænke om min dialekt? Hvad sker der, hvis jeg fortryder og flytter tilbage? Og hvem er jeg, når jeg ikke længere er den jeg var?

Alle disse overvejelser er omdrejningspunktet for Æ Teaters musikforestilling OMVE’N HJEMVE.
Det er en nærværende, humoristisk og tankevækkende forestilling om det at være ung, føle sig anderledes og forsøge at finde sine ben i vores lille, store land.

Æ HOLD: Instruktør: Rasmus Ask. Musik: Rikke Thomsen. Komponist og musikalsk arr.: Johannes Smed. Scenografi og kostumedesign: Andrea Lindeneg. Sang- og dialektcoach: Johanna Løhde Nielsen. Medvirkende: Anne Blomsgård, Thea Kastberg og Linnea Fabricius. Lysdesign: Morten Dorvin. Lyd og afvikling: Anders Storm. Kostumier: Elsebeth Hede. Forestillingsfoto: Zuhal Kocan. Plakatfoto: Madeleine Carstensen

NB! Rikke Thomsen medvirker ikke i forestillingen.

Varighed: 60 minutter
Unummererede siddepladser
Kom i god tid - dørene åbner en time før forestillingen starter